Bryllupsfavoritter

Å fylle ut en bryllupsliste kan virke overveldene med alle valgene som
skal tas. Vi har derfor samlet våre mest populære gaveønsker og tipser
om hva som er essensielt å ha på bryllupslisten.

Bli inspirert av bryllupsfavorittene!

Bryllupsfavoritter

Å fylle ut en bryllupsliste kan
virke overveldene med alle
valgene som skal tas. Vi har derfor
samlet våre mest populære
gaveønsker og tipser om hva som
er essensielt å ha på bryllupslisten.


NATHALIE

Et stilrent benporselensservise som passer inn i de fleste interiørstiler. Det har et rent uttrykk, dekorert med en elegant «kjærlighetslenke» i platina. Serviset passer perfekt sammen med serviset Cecilie, dersom du ønsker mer dekor på enkelte deler.

>> Se hele serien i platinum
>> Se hele serien i gul

SENSE

Liker du enkle vakre, hvite serviser med fantastisk kvalitet? Da er Sense-serviset noe for deg. Serien leveres med livstidsgaranti på kantskår. Det vil si at du kan levere tilbake produktet med skår og få et nytt i retur, helt gratis. deler.  Et kvalitets servise, som passer til både hverdag og fest!

>> Se hele serien

TIPS
Har dere et servise fra før? Nå er det populært å kombinere ulike serviser! Kom innom en av våre butikker så hjelper vi dere med å finne det perfekte serviset.


TIPS
Har dere et servise fra før? Nå er det populært å kombinere ulike serviser! Kom innom en av våre butikker så hjelper vi dere med å finne det perfekte serviset.


FINN

Det er noe helt spesielt å få skåle med krystall til festen! Finn-glassene munnblåses og håndslipes, og hvert glass er faktisk innom 13 personer før det kommer i butikkhyllene. Finn-glassene oser ekte norsk håndverk og er en serie som arves i generasjoner.

>>  Årets nyhet: Finn champagneglass
>>  Se hele serien

ODYSSÉ

En storfavoritt på bryllupslistene! Den har et moderne og stilren uttryk, laget for å ivareta duft- og smakstoffene på best mulig måte. God vin blir bedre med Odyssé. Serien leveres med knuseerstatning som betyr at om du knuser et glass, kan du ta med stetten tilbake til butikken og få et nytt glass.

>>  Se hele serienEAT

Matt gullbestikk som passer både i tradisjonelle og morderne hjem med sitt rene design. Bestikket finnes også i matt sort.

>>  Gå til bestikket i gull
>>  Gå til bestikket i sort

RAMONA

Dette er Hardanger Bestikk sitt mystiske og mestselgende design. Designet er enkelt, vakkert og kan brukes til både hverdag og fest!

>>  Gå til produktet
>>  Se mer fra Hardanger BestikkVIJE

Vilje er en serie med munnblåste vaser og krukker. Glasset er transparent med lyse fargetoner inspirert av det nordiske lyset. Kombinasjonen av det blanke glasset og det matte, uglaserte porselenslokket gir vasene et moderne og tidsrikig uttrykk.

>>  Se hele serien

BERNADOTTE

En kaffekanne som både er estetisk fin og funksjonell – en perfekt kombinasjon! Kaffekannen er basert på et design fra 1938, og med sitt rene design og evne til å holde på varmen i 6 timer, er den et perfekt smykke på kaffebordet.

>>  Gå til produktetKJØKKENMASKIN

Kjøkkenmaskinene fra KitchenAid har blitt et stilikon, og er kjent for sine vakre farger og gode kvalitet. Det er slitesterke verktøy som både er praktiske hjelpemiddel og et smykke på kjøkkenbenken.

>>  Se produkter fra KitchenAid

KJØKKENKNIVER

Gode kjøkkekniver er et must på et hvert kjøkken! Vi har et stort sortiment kniver, og flere kjente merkevarer. Klikk på bildet for å se alle knivene og legge dem inn i bryllupslisten deres.

>>  Gå til produktet


FLERE TIPS:

Har dere en plan for gavebordet? >> Slik organiserer dere gavebordet!

Utsetter du bryllupstalen? >> Vi har tipsene som får deg igang! 

FLERE TIPS:

Har dere en plan for gavebordet?
>> Slik organiserer dere gavebordet!

Utsetter du bryllupstalen?
>> Vi har tipsene som får deg igang! 

© Christiania Glasmagasin AS