Morgengaven

Den største gaven får du etter bryllupet. Morgengaven er unik, den skal runde opp følelsene og representere store følelser. Det er ulikt hva man har råd til å legge i en slik gave, og selv om det kan føles som et oppbrukt ordtak er dette virkelig gaven hvor tanken teller aller mest. Let etter symbolikken eller noe som kan representere dine følelser, minner eller noe du ønsker å dele med din rykende ferske ektemake.

Til han

 

JAPANSK FINESSE - TOKAI

Har du giftet deg med den skarpeste kniven i skuffen?

Denne japanske kokkekniven fra Tokai er en maskulin kniv som gjør jobben på kjøkkenet enklere. Den er laget av 67 lag med Damaskstål og har et godt formet håndtak i Pucker Wood.

MASKULIN LUKSUS

Det sies at en mann fortjener sin whisky når han har holdt ut hverdagen, og hva er ikke da bedre enn å gi din nye mann denne eksklusive whiskyserien kube i krystall som håndslipes på Hadeland glassverk? Fyll den med hans favoritt whisky, så er det duket for romantikk.

Til henne

Et smykke for livet

Morgengaven er unik – den representerer store følelser og starten på et livslangt partnerskap. Let etter noe som gjenspeiler dine følelser eller som symboliserer noe som er viktig for din utvalgte.

Gulset

Thune

Gulset

Thune

EN SPRUDLENDE GAVE

Hverdagslykke fortjener feiring, gi henne en fin flaske champagne med to vakre champagneglass og et kort som beskriver dine følelser og ønsker for å markere små og store øyeblikk i hverdagen som kommer, som ektepar. Marie glasset blir munnblåst og håndslipt på Hadeland Glassverk, et utsøkt tidløst design produsert siden 1912.

© Christiania Glasmagasin AS