Ekstravagant oppdekning

Inspirert av ekstravaganse med dype farger og sterke kontraster. Smaragd mot det dype blå, burgunder og gyllent gull gir sterke kontraster og en overdådig, men elegant stil. Det gylne kombinert med krystallglass gir en luksuriøs og høytidelig følelse. De dype tonene er perfekt til et vinter- eller høstbryllup.

 

Tekst: Maren Gyllenhammar
Styling: Silje Nitteberg, Marcus Green og Stine Rydningen
Foto: Heidi Dokter

I denne elegante oppdekningen har vi valgt stilsikre farger og serviser. Hibiscus serviset fra Wedgwood (logg inn for å se serien) har et vakkert mønster av orientalsk blått, hvitt og gull som daterer helt tilbake til 1811. Det passer perfekt med Porsgrund Porselænsfabrik Märtha som har en hjertelenke i blått og sølv langs kanten. Begge servisene er i benporselen, det vi kaller penserviser - perfekt til merkedager og de finere middagsoppdekningene.

De vakre krystallene er Grand Royal fra Villeroy & Boch. Inspirert av vintage barglass, har Villeroy & Boch skapt en serie som vil både glede dine gjester, og tilføre en stilsikker chic eleganse.

De kule serien Cafu fra Georg Jensen har både vaser og lyslykter/staker i blått glass, samt gull eller sølvbelagt stål. De myke formene er en flott kontrast til de skarpe krystallglassene. 

Det nye gullbestikket Eat fra Christiania Bestikk setter en prikk over i'en. Mye bestikk for pengene, kun 99,- for en 4pk. 

Lurer du på hvor den kule espressoskjeen med bøy er fra? Skjeen heter New Wave og er fra Villeroy&Boch - et smykke til bordet!

Blomstene er fra Finn Schjøll Storgaten.

© Christiania Glasmagasin AS