En liten oppmerksomhet

På bryllupsdagen er det mye som skal klaffe og tidsskjemaer som må holdes. Det er flere personer i kulissene som gjør det de kan for at alt skal gå etter planen. Uten disse personene ville brudeparet mest sannsynlig vært mer stresset enn nødvendig på sin store dag. Disse englene fortjener liten oppmerksomhet!

Til den klassiske hjelperen

En søt vase i et enkelt, moderne design, dette er en flott takk-for-hjelpen gave til en som har hjulpet dere mye. Den er å få tak i flere størrelser og finnes i blått og klart glass, og kan med hell brukes som lyslykt så vel som blomstervase. Siccori er designet av Maud Gjerluldsen Bugge, designer for Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselænsfabrik.

 

Til de beste hjelperne

Champagneglass får man aldri nok av og det kan du gjøre noe morsomt ut av. Gi et glass til hver, med en invitasjon et glass champagne etter bryllupsreisen. Det er en fin ”unnskyldning” for å kunne samles og fortelle om alt dere har opplevd på reisen og mimre om den store dagen. Her kan man spare ved å kjøpe pakke på 6 glass fra Odyssé-serien.

Til den kreative hjelperen

De klassiske Norgesglassene er tilbake i butikkene nå også i porselen. Et Norgesglass gjør seg perfekte som spennende og trendy "Takk for hjelpen" gave, her finnes det mange spennende varianter. Gi bort et glass fylt med godteri eller snacks, en lekker telysholder eller gå for en personlig variant og fyll glasset med noe hjemmelaget. Uansett hva du velger er Norgesglassene en flott gave som har uendelige bruksområder i hjemmet til den gode hjelper.

 

Til den spreke hjelperen

Hva med en flott vannflaske til den spreke miljøbevisste hjelperen? Vi har flasker i mange farger fra Scanpan og Nova Dynamic-flasker som minner om et rikelig vanninntak. Legg ved et personlig takkekort. Hva med: Tusen takk for at du bidro til å gjøre den store dagen vår så perfekt, nå fortjener du en forfriskning! Her er det bare å bruke fantasien, tipset er å være personlig, de har hjulpet til fordi de er glad i dere og det gjengjeldes best med takknemlighet.

Takk for at du… oppmerksomhet

Noen kan ha hjulpet til med planleggingen, kakebaking, barnevakt, rigging og rydding. Det er fort mange som hjelper til for å få dagen perfekt, så det er mange som kan takkes for at dagen har gått som smurt. Vi har ideer til flere små gaver, hva med olivenolje i sprayflaske i en flott flaske, for hjelperne som fikk bryllupet til å gå som smurt?  Kom innom butikken vår for flere ideer, vi har mange fine smågaver til små og store anledninger.

Få enda flere gavetips her! 

© Christiania Glasmagasin AS