nyheter Mummimamma og Filifjonka nyheter Mummimamma og Filifjonka

Gavetips til morsdag og valentinsdag

Morsdag og valentinsdagen er rett rundt hjørnet, og vi har samlet gavetipsene til deg. Hos oss finner du gaver til de du er glad i, enten det er til din kjære på valentinsdagen, eller til mamma eller bestemor som fortjener litt ekstra oppmerksomhet på morsdagen. Vi har blant annet gaver til bakeentusiasten, hobbykokken og interiørelskeren. Hos oss kan du finne noe til enhver smak. Les videre for tips! 

Våre beste tips!

1. Krus – Et krus slår aldri feil. Hos oss finner du et stort utvalg av de populære mummikoppene, som garantert vil falle i smak. Til mammaen som alltid har rett (for de har jo som regel det), har vi et flott krus med tekst fra Porsgrunds Porselænsfabrik.

 

2. Vase – Til interiørelskeren er en vase et godt tips, som kan fylles med ferske blomster igjen og igjen. Seriene Siccori og Sine fra Hadeland Glassverk består av flotte vaser i ulike størrelser og farger som kan brukes til både blomster og som lyslykt med levende eller LED-lys.

 

3. Lysestake – Skap en romantisk stemning i stuen med flotte lysestaker fra Georg Jensen som kommer i flere størrelser og i ulike former.

 

4. Gryter – Til hobbykokken har vi de ikoniske grytene i flere størrelser og farger fra Le Creuset.

5. Glass – Serien Odyssè fra fra Hadeland Glassverk har knusegaranti, dermed vil gaven vare for alltid.

Mamma-kopp

Et krus slår aldri feil. Hos oss finner du et stort utvalg av de populære mummikoppene, som garantert vil falle i smak. Til mammaen som alltid har rett (for de har jo som regel det), har vi et flott krus med tekst fra Porsgrunds Porselænsfabrik.

Vaser

Til interiørelskeren er en vase et godt tips, som kan fylles med ferske blomster igjen og igjen. Seriene Siccori og Sine fra Hadeland Glassverk består av flotte vaser i ulike størrelser og farger som kan brukes til både blomster og som lyslykt med levende eller LED-lys.

Lykter og lysestaker

Skap en romantisk stemning i stuen med flotte lysestaker fra Georg Jensen som kommer i flere størrelser og i ulike former, eller med det myke lyset fra oljelampen Aurora fra Hadeland Glassverk.

Dufter til hjemmet

Gi den spesielle personen i livet ditt en opplevelse av luksus med dufter til hjemmet fra Nova. Hver gang de tenner et lys, kjenner duften av duftpinnene eller sprayer rommet med Nova romspray, vil de føle seg omfavnet av omsorg og varme.

Gryter og stekepanner

Til hobbykokken har vi de ikoniske grytene i flere størrelser og farger fra Le Creuset og den kvalitetsrike serien Classicpro som består av kjeler og stekepanner både med og uten slipp-lett belegg.

Vinglass

Et enkelt, men smakfullt grep for å gjøre både morsdag og Valentines Day ekstra hyggelige, er å nyte et glass med god drikke fra vakre glass. Løft glasset og skap varige minner med den nye serien Icon eller tradisjonsrike Odyssé, begge fra Hadeland Glassverk.

Hos oss finner du gaver som varer, og med et bredt utvalg av produkter til både hobbykokken og interiørelskeren finner du garantert en gave som vil glede en du er glad i. Vi i Christiania Glasmagasin ønsker dere alle en riktig fin morsdag og valentinsdag. 

 1. Arabia Mummikopp 30cl Kjærlighet
  -40%
  Arabia Mummikopp 30cl Kjærlighet
  Pris nå kr 161,40 Førpris kr 269,00
 2. Scanpan To Go Termokopp 287ml Dawn Pink
  -40%
  Scanpan To Go Termokopp 287ml Dawn Pink
  Pris nå kr 149,40 Førpris kr 249,00
 3. Vase i glass med riller
  -40%
  Nova Edge Vase m/riller Klar 22cm
  Pris nå kr 239,40 Førpris kr 399,00
 4. Hadeland Glassverk Odyssé Cavaskål 25cl 6pk
  -40%
  Hadeland Glassverk Odyssé Cavaskål 25cl 6pk
  Pris nå kr 779,40 Førpris kr 1 299,00
 5. ClassicPro Premium Traktørpanne 26cm
  -40%
  ClassicPro Premium Traktørpanne 26cm
  Pris nå kr 1 079,40 Førpris kr 1 799,00

© Christiania Glasmagasin AS