nyheter Mummimamma og Filifjonka nyheter Mummimamma og Filifjonka

Gavetips til morsdag og valentinsdag

Morsdag og valentinsdagen er rett rundt hjørnet, og vi har samlet gavetipsene til deg. Hos oss finner du gaver til de du er glad i, enten det er til din kjære på valentinsdagen, eller til mamma eller bestemor som fortjener litt ekstra oppmerksomhet på morsdagen. Vi har blant annet gaver til bakeentusiasten, hobbykokken og interiørelskeren. Hos oss kan du finne noe til enhver smak. Les videre for tips! 

Våre beste tips!

1. Krus – Et krus slår aldri feil. Hos oss finner du et stort utvalg av de populære mummikoppene, som garantert vil falle i smak. Til mammaen som alltid har rett (for de har jo som regel det), har vi et flott krus med tekst fra Porsgrunds Porselænsfabrik.

 

2. Vase – Til interiørelskeren er en vase et godt tips, som kan fylles med ferske blomster igjen og igjen. Serien Siccori fra Hadeland Glassverk består av flotte vaser i ulike størrelser og farger som kan brukes til både blomster og som lyslykt.

 

3. Lysestake – Skap en romantisk stemning i stuen med flotte lysestaker fra Georg Jensen som kommer i flere størrelser og i ulike former.

 

4. Stekepanne – Til hobbykokken har vi blant annet stekepanne fra Jamie Oliver serie fra Tefal, og unike panner i børstet rustfritt stål og kobber fra Vargen & Thor.

 

5. Glass – Serien Odyssè fra fra Hadeland Glassverk har knusegaranti, dermed vil gaven vare for alltid.

 1. Krus med Tekst Favoritten
  -50%
  Krus med Tekst Favoritten
  Pris nå kr 49,50 Førpris kr 99,00
 2. Hadeland Glassverk Odyssé Cavaskål 25cl 6pk
  -50%
  Hadeland Glassverk Odyssé Cavaskål 25cl 6pk
  Pris nå kr 649,50 Førpris kr 1 299,00
 3. Christiania 1739 Classicpro Traktørpanne 26cm
  -40%
  Christiania 1739 Classicpro Traktørpanne 26cm
  Pris nå kr 1 079,40 Førpris kr 1 799,00

Hos oss finner du gaver som varer, og med et bredt utvalg av produkter til både hobbykokken og interiørelskeren finner du garantert en gave som vil glede en du er glad i. Vi i Christiania Glasmagasin ønsker dere alle en riktig fin morsdag og valentinsdag. 


Vurdering

Vurdering

Q&A

Q&A

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon
SKU Blogg-gavetips-morsdag-valentines
© Christiania Glasmagasin AS