Våre beste gavetips til bryllup

Hva ønsker egentlig brudeparet seg? Enten du er en del av bryllupet, en nær venn eller bare leter etter den perfekte gaven til det kommende paret, er vi her for deg. Utforsk vårt utvalg av serviser, glass, kjøkkenutstyr og pyntegjenstander til hjemmet - håndplukket for å glede i årene som kommer. 

Fra stilfulle serviser til praktiske kjøkkenredskaper og vakre pyntegjenstander, vi har alt du trenger for å gi en minneverdig gave som vil bli verdsatt. La oss i Christiania Glasmagasin hjelpe deg med å finne den perfekte gaven som gjør bryllupsfeiringen enda mer spesiell!

Servise på toppen av ønskelisten!

På ønsketoppen hos de fleste av våre kommende brudepar er servise. Et servise er ofte både dyrt og tidkrevende å samle opp, og siden det kan kjøpes i deler er det også perfekt som bryllupsgave. Disse delikate og funksjonelle skattene ikke bare gir et preg av eleganse til måltidene, men blir også et minne fra den store dagen. Utforsk vårt utvalg av fortryllende serviser, skapt for å berike hvert øyeblikk av brudeparets reise sammen.

Mange søker sin egen stil i borddekkingen, og ønsker en ekstravagant – eller bare mer personlig – touch på festbordet. Mange serviser kan mixes og matches på flere måter. I kombinasjon med andre serviser vil det elegante serviset Spire kunne gi en helt unik oppdekning. Forsøk for eksempel å kombinere med det med tradisjonsrike Bogstad Strå for en helt unik oppdekning.

Besøker du en av våre butikker vil du enkelt kunne prøve deg frem med ulike kuverter, og få god hjelp av våre ansatte med tips til servisekombinasjoner, glass, bestikk eller borddekorasjon.

Hvordan velge riktig servise?

Et servise fra oss er noe du vil ha glede av for resten av livet – og kanskje til og med videreføre til generasjonen etter deg. Du skal velge noe du er sikker på, og som du fremdeles med stolthet kan sette frem om 30 år, enten det er til fest, til hverdags eller til sesong. Ønsker du deg et festservise i elegant benporselen, eller et mer robust hverdagsservise i høybrent feltspatporselen? Før du bestemmer deg er det viktig å vurdere bruk og behov.

 

Tenk gjennom hva du har fra før – har du et enkelt hverdagsservise i hvitt eller elfenben? Kanskje vil dette kunne fungere som et enkelt dekkeservise, også kan du heller ønske deg et stilig, mønstret festservise til kombinasjon? Noen er heldige og har arvet servise fra tidligere generasjoner – da kan det være stilig å matche med et moderne servise for en mer personlig og unik look.

Glass til enhver anledning

Å velge et sett med elegante glass som bryllupsgave til et nygift par kan være en tidløs og praktisk gest. En vakker serie med glass kan være en kilde til glede og hygge i årene som kommer. Når du velger glass, kan du vurdere parets stil og preferanser. Kanskje de foretrekker klassiske glass for spesielle anledninger, eller kanskje de vil sette pris på et moderne og funksjonelt sett med vinglass til koselige kvelder hjemme. Uansett hva du velger, vil et godt utvalg av glass bidra til å berike parets hjem og skape minnerike øyeblikk når de deler en flaske vin sammen med venner og familie, eller bare juice og melk til familiefrokosten.

Mix & match – for en mer personlig stil

Å mixe ulike serviser har vært trendy lenge, og det ikke uten grunn. Mange søker nemlig sin egen stil i borddekkingen, og ønsker en ekstravagant – eller bare mer personlig – touch på festbordet. I kombinasjon med andre serviser vil det elegante serviset Spire kunne gi en helt unik oppdekning. Forsøk for eksempel å kombinere med det med tradisjonsrike Bogstad Strå for en helt unik oppdekning.

Besøker du en av våre butikker vil du enkelt kunne prøve deg frem med ulike kuverter, og få god hjelp av våre ansatte med tips til servisekombinasjoner, glass, bestikk eller borddekorasjon.

Kjøkkenutstyr

Kjøkkenutstyr er alltid et trygt valg for brudepar som ønsker å bygge et hjem sammen. Gourmetkokker eller amatørkokker, alle trenger det riktige utstyret for å skape minneverdige måltider. En robust stekepanne av høy kvalitet, kanskje i rustfritt stål eller støpejern, er en uunnværlig del av ethvert kjøkken. Tilsvarende er et sett med slitesterke og allsidige gryter essensielt for å tilberede alt fra sauser til gryteretter. Kniver av høy kvalitet er også avgjørende; et sett med skarpe kniver kan gjøre matlagingen både enklere og mer effektiv. Videre kan elektriske kjøkkenartikler som blendere, foodprosessorer eller kaffemaskiner være et verdifult tillegg til brudeparets kjøkkenarsenal, og gjøre hverdagen mer praktisk og effektiv.

 Stadig flere har også fått øynene opp for kvalitetsbestikk i norsk design, f.eks fra Christiania Bestikk eller Hardanger Bestikk. Kanskje er det nettopp drømmekuverten som havner på deres bryllupsliste også? Et annet populært gaveønske er kvalitetsutstyr til kjøkkenet. Dette kan være alt fra støpejernsgryter til gode kjøkkenkniver – utstyr som vil vare i årevis med riktig bruk. Denne typen hverdagsgaver er populære av mange grunner; blant annet kan en oransje støpejernsgryte være en fin samtalestarter når gavens avsender kommer på middagsbesøk, og en ellers hyggelig påminner i en hektisk hverdag. I tillegg er slike produkter noe håndfast (og ofte litt kostbart) som gjesten selv er stolt av å gi.

Gavene som pynter opp hjemmet

Når det kommer til å sette opp det perfekte hjemmet, er det små detaljer som virkelig kan gjøre en forskjell. Et vakkert bestikksett legger en elegant touch til enhver spisestue, og er en praktisk og stilig gave til ethvert brudepar. Sammen med bestikket kan vakre vaser være et fantastisk tillegg til brudeparets hjem, enten det er for å vise frem friske blomster eller som et dekorativt element på egenhånd. Når det gjelder interiør, er det å skape den rette stemningen viktig, og lysholdere kan bidra til å skape en koselig atmosfære under romantiske middager eller avslappede kvelder hjemme. For en morsom og leken touch, kan Hoptimist pyntefigurer legge til et snev av skandinavisk glede og positiv energi til ethvert rom

Vaser

Bestikk

Pyntegjenstander

Lysholdere

© Christiania Glasmagasin AS