Gaver til hytteeieren - TERRA


Til hytteeieren har vi gaver som både er praktiske og hyggelige, og som kommer godt med til hyttekosen. Her finner du inspirasjon til gaver som gledes på hytten, der ro, kos og senkede skuldre ofte står i fokus.


Til hytteeieren har vi gaver som kombinerer praktisk anvendelighet med hygge og hyttekos. Her finner du inspirasjon til gaver som gleder på hytten, der ro, kos og senkede skuldre ofte står i fokus.

Til bordet 

Enten det er fredagstacoen eller en spennende gryterett som står på menyen har vi det du trenger til bordet for et hyggelig måltid. Hva med å dekke på med det tradisjonsrike serviset Marius, som med sitt populære strikkemønster har fått sin plass som et norsk designikon. Porsgrund Porselen kommer med flere tradisjonsrike serviser, og en annen storfavoritt er det flotte serviset Bondemønster, som prydes av detaljrik dekor inspirert av rosemaling.

Til hyttekosen 

Enten du skal krype deg godt inn under et pledd med en rykende varm kopp kakao i hånden, eller nyte atmosfæren av tente lys og peiskos har vi samlet noen favoritter som gir den varme og lune stemningen på hytta. La deg inspirere av lykter til stuen, lysestaker med vakre rilledetaljer og kopper perfekt til kakaokosen.  

Praktiske gaver

Gi bort noe som vil bringe stor glede på kjøkkenet. Fra Norgesglasset finner du stilrike oppbevaringsglass perfekt til oppbevaring av tørrvarer, frukt og grønt, som er like fine stående på kjøkkenbenken som inni kjøleskapet. Til den som liker å kokkelere gjør en støpejernsgryte seg utmerket på kjøkkenet. Her får man en allsidig gryte som er like ideell til supper som til grytebrød, og dessuten et stilfullt dekorelement på komfyren. 

Filter

3 varer

Set Ascending Direction
 1. Porsgrunds Porselænsfabrik Terra Form med Håndtak 20cm Verde
  -30%
  Porsgrunds Porselænsfabrik Terra Form med Håndtak 20cm Verde
  Pris nå kr 349,30 Førpris kr 499,00
 2. Porsgrunds Porselænsfabrik Terra Tapasform 18cm Bordeaux
  -30%
  Porsgrunds Porselænsfabrik Terra Tapasform 18cm Bordeaux
  Pris nå kr 139,30 Førpris kr 199,00
 3. Porsgrunds Porselænsfabrik Terra Tapasform 24cm Bordeaux
  -30%
  Porsgrunds Porselænsfabrik Terra Tapasform 24cm Bordeaux
  Pris nå kr 209,30 Førpris kr 299,00
per side
© Christiania Glasmagasin AS