Gaver til hytteeieren - PORSGRUNDS PORSELÆNSFABRIK


Til hytteeieren har vi gaver som både er praktiske og hyggelige, og som kommer godt med til hyttekosen. Her finner du inspirasjon til gaver som gledes på hytten, der ro, kos og senkede skuldre ofte står i fokus.


Enten hytten ligger plassert ved sjøen, i skogen eller på fjellet har vi flotte og praktiske gaver som gleder enhver hytteeier, og bidrar til den avslappende hyttekosen. Sommeridyllen nytes best med noe god mat og drikke, og til skalldyrfesten har vi dekorative serveringsfat og bestikkdeler som gjør festen enda hyggeligere. La deg inspirere av maritime detaljer og stilfulle uttrykk som garantert vil slå an på hytta.   

Fulldekket spisebord!

Dekk opp bordet til skalldyrfesten og grillkveldene – her finner du gaver til den som liker et staslig bord til skjærgården og sommeridyllen. Fra serien Skagen finner du servisedeler dekorert med krabber og hummer, og fra Porsgrunds Porselænsfabrik finner du serviseserien Maritim som byr på et stilrent og maritimt design.

Grillsesongen er endelig i gang!

Grillsesongen kan aldri starte tidlig nok, og når solen skinner på himmelen og gradene stiger er det lite som slår et godt grillmåltid rundt bordet. Enten det er en saftig burger eller grillspyd som står på menyen finner du praktiske utstyr som gjør grillingen enklere. Med oppbevaringsglass fra Norgesglasset kan du også sette sammen en flott gave, og kanskje slå til med hjemmelaget styltet rødløk som ofte faller i smak på burgeren.

Filter

20 varer

Set Ascending Direction
 1. KRUS 30 CL OSKAR MINIANKER
  Nyhet
  KRUS 30 CL OSKAR MINIANKER
  kr149,00
 2. Porsgrunds Porselænsfabrik Soft Vase 11cm Off-White
  -30%
  Nyhet
  Porsgrunds Porselænsfabrik Soft Vase 11cm Off-White
  Special Price kr209,30 Regular Price kr299,00
 3. Porsgrunds Porselænsfabrik Soft Vase 18cm Off-White
  -30%
  Nyhet
  Porsgrunds Porselænsfabrik Soft Vase 18cm Off-White
  Special Price kr559,30 Regular Price kr799,00
per side
© Christiania Glasmagasin AS