Gaver til interiørentusiasten - NOVA


Til interiørentusiasten har vi vaser, lysestaker og pynt fra kjente og kjære merkevarer. Her finner du produkter i stiler som passer til den klassiske, til minimalisten og den fargeglade. Gled den interiør-interesserte med kvalitetprodukter som varer.


Til interiørentusiasten har vi vaser, lysestaker og pynt fra kjente og kjære merkevarer. Her finner du produkter i stiler som passer til den klassiske, til minimalisten og den fargeglade. Gled den interiør-interesserte med kvalitetsprodukter som varer.

Lys og varme

Ved å pynte med dekorative lysestaker i stuen og hjemmet kan man skape en vakker og avslappende atmosfære. Her finner du lysestaker som er vakre med og uten tente lys, fra kjente merkevarer som Hadeland Glassverk, Norgesglasset og Georg Jensen. Fra serien Aurora fra Hadeland Glassverk finner du også stilrike oljelamper fremstilt i delikate fargetoner. 

Vakre vaser

En vase kan gjøre mye med stemningen i et rom, enten den er fylt med fargerike blomster eller brukes som et dekorativt element i seg selv. Her finner du vaser i glass og porselen, designet i minimalistiske og klassiske stilarter. La deg inspirere av vaser fra kjente merkevarer som Lyngby, Porsgrund Porselen og Hadeland Glassverk.

Tente lys tilfører en ekstra lun og varm stemning til stuen, og er ekstra koselig nå som kveldene begynner å bli mørkere. Her finner du lysestaker som er vakre med og uten tente lys, fra kjente merkevarer som Hadeland Glassverk og Georg Jensen.

Figurer

Til en som liker å pynte med det lille ekstra har vi vakre dekorelementer fra Hadeland Glassverk, Porsgrunds Porselænsfabrik og Hoptimist. Her finner du Hoptimister, glassfigurer, og porselenstrær i stilrene og klassiske design, flott til de ulike stilarter.

Filter

5 varer

Set Ascending Direction
 1. Nova Bold Duftlys Vanilla Noir
  -30%
  Nyhet
  Nova Bold Duftlys Vanilla Noir
  Pris nå kr 139,30 Førpris kr 199,00
 2. Nova Nordic Duftlys Pink Peony & Suede
  -30%
  Nyhet
  Nova Nordic Duftlys Pink Peony & Suede
  Pris nå kr 139,30 Førpris kr 199,00
 3. Nova Nordic Duftlys Forest Pine & Cedarwood
  -30%
  Nyhet
  Nova Nordic Duftlys Forest Pine & Cedarwood
  Pris nå kr 139,30 Førpris kr 199,00
 4. Nova Nordic Duftpinner 100ml Forest Pine & Cedarwood
  -30%
  Nyhet
  Nova Nordic Duftpinner 100ml Forest Pine & Cedarwood
  Pris nå kr 195,30 Førpris kr 279,00
 5. Nova Edge Romspray 100ml Black Amber & Ginger Lily
  -30%
  Nyhet
  Nova Edge Romspray 100ml Black Amber & Ginger Lily
  Pris nå kr 104,30 Førpris kr 149,00
per side
© Christiania Glasmagasin AS