Gaver under 500 kr - ARABIA


På utkikk etter en gave, men ikke helt sikker på hva du skal gi? Det er ikke alltid kreativiteten er like stor, og selv om en har satt en pris kan det være vanskelig å vite hva man skal gi. Her finner du tips til flotte gaver som vil glede en venn, kjærest eller kollega – hver og en til under 500 kr.  


På utkikk etter en gave, men ikke helt sikker på hva du skal gi? Det er ikke alltid kreativiteten er like stor, og selv om en har satt en pris kan det være vanskelig å vite hva man skal kjøpe. Her finner du tips til flotte gaver som vil glede en venn, kjærest eller kollega – hver og en til under 500 kr.

Gaver til kosen og til den på farta

Til den som liker seg inne i varmen med en ro rundt seg, og til den som liker å ture rundt – her finner du flotte gaver til under 500 kr. Til en som alltid er på farta, eller til en som elsker å gå ute i naturen, hva med å kjøpe en termokopp eller en termos? Til mummi-elskeren har vi mummikopper, flasker, skåler og asjetter, og til enhver hyggelig anledning inne har vi flotte vaser, lysestaker og skåler.

Veil.pris 249,-

Veil.pris fra 299,-

Veil.pris fra 269,-

TEKST TEKST TEKST 

Filter

4 varer

Set Ascending Direction
 1. Arabia Mummikopp 30cl Tufsla & Vifsla
  Arabia Mummikopp 30cl Tufsla & Vifsla
  kr269,00
 2. Arabia Mummikopp 30cl Misa Gul
  Arabia Mummikopp 30cl Misa Gul
  kr269,00
 3. Arabia Mummikopp 30cl Vinterens under
  Arabia Mummikopp 30cl Vinterens under
  kr299,00
 4. Arabia Mummi Bolle 15 cm Vinterens under
  Arabia Mummi Bolle 15 cm Vinterens under
  kr299,00
per side
© Christiania Glasmagasin AS