Forfriskende kaffeshake

Nyt en deilig, forfriskende og søt kaffeshake som garantert vil gi deg en smaksopplevelse du sent vil glemme. Enten du er ute etter en avkjølende drikk eller et lite snack-måltid eller dessert, vil denne shaken tilfredsstille dine cravings.

Denne iskalde og kremete kaffeshaken er enkel å lage hjemme i blenderen din. Det eneste du trenger er noen få ingredienser, og du vil ha den populære iskaffen klar på kort tid. Ikke bare er denne shaken enkelt å lage, men den er også et flott alternativ til de mer kompliserte kaffedrikkene som frappe og frappuccino.


Så hvorfor ikke prøve noe nytt og oppgradere kaffepausen din med denne fantastiske kaffeshaken? Gi deg selv et øyeblikk av velvære og nyt den søte og forfriskende smaken av denne deilige drikken. 


Ingredienser

  • Kruttkaffe 2,5 dl
  • Isbiter ca 1 glass
  • Vaniljeis 2 is-skjeer
  • Sjokoladeis 2 is-skjeer

Fremgangsmåte

  1. Lag sterk kaffe. Mål opp 2,5 dl og hell i (Bruk mer kaffe for mer kaffesmak)
  2. Fyll på med isbiter
  3. Blend til jevn iskaffe. Fyll på med flere isbiter om kaffen ikke er kald nok.
  4. Fyll på med iskrem og blend til ønsket konsistens.
  5. Hell opp i glass eller kopp og topp med krem om ønskelig.

Tips!

Bruk sterk kaffe – kruttkaffe for ekstra god smak. Vi anbefaler å bruke 120 g kaffe pr liter vann for å få frem kaffesmaken.

Når du lager iskaffe, er det viktig at kaffen blir avkjølt straks. Unngå at kaffen blir stående på kannen da du vil få en bismak på din variant av iskaffe.


© Christiania Glasmagasin AS