

Oppskrift: Potetvaffel med røkelaks og rømme
Vafler trenger ikke alltid være søte og tradisjonelle. I samarbeid med Wilfa presenterer vi oppskrift på potetvaffel! Den passer ypperlig som tilbehør til en hovedrett, eller som en canapé med løyrom eller røkelaks og rømme. Les videre for oppskrift.
Ingredienser
Beregnet til ca 5 personer.
4 stk/200g poteter med mye stivelse (Astrix el)
1 stk egg
1/2 ts salt
7 ss mel
Fremgangsmåte
1. Riv på et lite rivjern
2. Rør inn egg, mel og salt
3. Stek i vaffeljernet, smør jernet oppe og nede - stekes i ca 7-8 minutter til potetvaflene blir crispy og gylne
4. Server med løyrom eller røkelaks og rømme
Tips! Med gressløk eller persille som garnityr får du en lekker servering.
Vi har alt du trenger:
- -30%Christiania 1739 Kitchenline Øse Nylon LitenSpecial Price kr90,30 Regular Price kr129,00
- -30%Christiania 1739 Kitchenline Pensel SilikonSpecial Price kr118,30 Regular Price kr169,00
- -30%Christiania 1739 Kitchenline Mandolin Rivjern 7 DelerSpecial Price kr349,30 Regular Price kr499,00
Del resultatet med oss!
Ønsker du å prøve deg på potetvafler? Del gjerne resultatet med oss på Instagram ved å bruke #cgnorge. Vi gleder oss til å se!