Oppskrift: Potetvaffel med røkelaks og rømme

Vafler trenger ikke alltid å være søte og tradisjonelle. I samarbeid med Wilfa presenterer vi oppskrift på potetvaffel! Den passer ypperlig som tilbehør til en hovedrett, eller som en canapé med løyrom eller røkelaks og rømme. 

 

Ønsker du å prøve deg på oppskriften? Del gjerne resultatet med oss på Instagram ved å bruke #cgnorge. Vi gleder oss til å se!

Tid: ca. 40 min

Antall: beregnet til ca. 5 personer

Vanskelighetsgrad: enkel

 

Ingredienser

4 stk/200g poteter med mye stivelse (Astrix el)

1 stk egg

1/2 ts salt

7 ss mel

 

Tips!

Med gressløk eller persille som garnityr får du en lekker servering.

Fremgangsmåte

1. Riv potetene på et lite rivjern

 

2. Rør inn egg, mel og salt

 

3. Stek i vaffeljernet, smør jernet oppe og nede - stekes i ca 7-8 minutter til potetvaflene blir crispy og gylne

 

4. Server med løyrom eller røkelaks og rømme

Fremgangsmåte

 

1. Riv på et lite rivjern

2. Rør inn egg, mel og salt

3. Stek i vaffeljernet, smør jernet oppe og nede - stekes i ca 7-8 minutter til potetvaflene blir crispy og gylne

4. Server med løyrom eller røkelaks og rømme

 

Tips! Med gressløk eller persille som garnityr får du en lekker servering.

Har du alt du trenger?

© Christiania Glasmagasin AS