Romantisk oppdekning

Med lekne fargesammensetninger i rosa, fersken og gultoner gir denne oppdekningen et feminint og sommerlig utrykk. Perfekt for et romantisk sommerbryllup.

Tekst: Maren Gyllenhammar
Styling: Silje Nitteberg, Marcus Green og Stine Rydningen
Foto: Heidi Dokter

Sammensetningen av elfenbenshvitt, gull og tungt krystall mot de blanke elementene gir en gyllen og varm følelse i denne oppdekningen. Produktene er også supre til bryllupslisten, hvor du da kan dekke opp like vakkert hjemme i årene som kommer.

Vilje-serien fra Hadeland Glassverk er den perfekte som både vaser og småoppbevaring, både til oppdekningen og på sjenken. Serien produseres i vakkert, gjennomskinnelig glass og kommer i flere av årets farger.

Serviset som er brukt i oppdekningen er Arris fra Wedgewood, sammen med Nathalie Gull fra Porsgrunds Porselænsfabrik. De komplimenterer hverandre vakkert.

Sammen med de munnblåste og håndslepne Marieglassene fra Hadeland Glassverk blir denne oppdekningen elegant og spesiell. Marie-serien er en yndet norskprodusert glasserie som mange sparer på gjennom hele livet. Begynn sparingen med å sette glassene på deres ønskeliste!

For å understreke fargevalgene har våre stylister valgt det vakre Julie Rosé gull bestikket fra Hardanger Bestikk og Kivi lyslykter fra Iittala som finnes i mange vakre farger. Er du glad i det gylne så er også Nora Gulbrandsen vasene fra Porsgrunds Porselænsfabrik et sikkert valg til ønskelisten. Med de vakre stripene og den flotte formen passer de like godt alene på bordet som i en oppdekning til bryllupet. Vasene blir også produsert i Norge for hånd på fabrikken i Porsgrunn.

© Christiania Glasmagasin AS