Vargen & Thor 

Vargen & Thor er en svensk merkevare med kjøkkenprodukter i unike design laget med tanken om å tilby panner og produkter som varer. Her finner du kasseroller, gryter, panner, bestikk og annet kjøkkenutstyr i fantastiske design av børstet rustfritt stål og kobber.

Med en drøm om å tilby unike produkter du ikke før har sett på kjøkkenet ble Varger & Thor til. Visjonen bak merket var å skape produkter som både skulle være kreative, men også inneholde gode materialvalg for en lang holdbarhet. 5 år tok det fra den første prototypen var i hånden, til det ferdigstilte produktet var på markedet. Gjennom en lang reise har de klart å skape fantastiske produkter i flotte design som blir en fryd på kjøkkenet. 

Alexander Thor er designeren bak de flotte produktene fra Vargen & Thor, som hver og en skal reflektere noe unikt. Produktene er laget i «restaurant favoritten», nemlig rustfritt stål, da dette er et materiale kjent for å nesten være umulig å ødelegge. Du finner alt fra stekepanner, kjeler, bestikk, kniver til spisepinner.

Pannene, kjelene og bestikket kommer i ulike design av børstet rustfritt stål og kobber, slik at du finner fargen og stilen som passer inn på ditt kjøkken og i ditt hjem. Det unike designet på produktene gjør at de er like flotte til matlagingen som de er stående fremme på kjøkkenet når de ikke er i bruk. 

Vurdering

Vurdering

Q&A

Q&A

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon
SKU Vargen & Thor
© Christiania Glasmagasin AS