Vinglasserien Odyssé med knuseerstatning!

Vinglasserien Odyssé fra Hadeland Glassverk er designet og utviklet i et tett samarbeid med glassdesignere og vineksperter, og i utviklingsprosessen er det lagt vekt på en balanse mellom funksjonalitet og estetikk. I tillegg til å pryde bordet er glassene designet for å forsterke vinens smaker og aroma på best mulig måte, slik at du kan nyte vinens fulle potensiale. Tanken bak serien er å tilby glass som skal fremme det beste i vinen – uten at det skal koste en formue.

 

Alle glass fra serien leveres med knuseerstatning (gjelder kun for privatpersoner, og dekker ikke dekanter eller karaffel). Det vil si at om du skulle være så uheldig å knuse et glass, kan du ta med stetten/foten til en av våre fysiske butikker og motta et nytt glass – helt gratis. Serien består av vinglass, champagneglass, cavaskåler, cognacglass, vannglass, shotglass, glass til rosévin, ølglass, en dekanter og en vannkaraffel. Les videre om de ulike glassene fra den tidløse glasserien. 

 

Utforsk de ulike glassene!

Veil.pris 1 299,-

Et romslig rødvinsglass for en komplett nytelse – dette glasset er designet med en stor overflate som fremhever vinens dufter og smak, og en smalere utforming mot toppen slik at hele vinens aroma samles.  

Veil.pris 1 199,-

Dette allround glasset skal fremheve vinens smak og aroma, og er designet for å nyte rødt eller hvitt – glasset passer til alt fra kraftige rødviner til lette hvitviner.

Veil.pris 1 199,-

Øl fortjener også som viner et godt glass å nytes i, slik at aromaen og smaken bevares. Glassets design gjør seg utmerket til festligheter og hverdagslige stunder, og kan også brukes til vann eller brus.

Veil.pris 1 199,-

Champagneglasset er fremstilt med en lang stett og en smal tulipanform som lar boblene stige opp langs sidene og løfter samtidig drikkens aroma. I glasset kan man nyte musserende viner til festligheter, rolige kvelder og store anledninger.

Veil.pris 1 199,-

Hvitvinsglasset er designet med en stor overflate som lar duften stige opp og fylle nesen, samtidig som smaken i vinen fremheves. Temperaturen er viktig for smaken, så sjenk ikke for mye i, da vinen vil bli lettere varm.

Veil.pris 899,-

Et stilrent og tidløst vannglass som enkelt kan kombineres med glass fra Odyssé eller andre serier for en komplett borddekking. Det allsidige glasset er i tillegg til servering av vann og brus også utmerket til øl og drinker.

Veil.pris 1 199,-

Cognacglasset er designet i den kjente ballongformen som lar deg svinge cognacen rundt i glasset, og sammen med tulipanutformingen vil drikkens særegne aroma fremheves. Når drikken nytes romtemperert er den full av aromastoffer, og ved en forsiktig oppvarming fra hånden frigis disse enda mer.

Veil.pris 499,-

Dette flotte glasset er laget for å nyte roséviner, og vil med sin fargede stett og fot matche den lyse og delikate ferskenfargen mange rosèviner har. Glasset er utmerket til enhver anledning, og perfekt til de varme sommerkveldene ute på terrassen.

Veil.pris fra 499,-

I serien finner du cavaskåler i klart glass og fargene rosa, grønn, blå og orange. En cavaskål gir ethvert fulldekket bord et stilfullt preg, og glassene kan også brukes til å bygge et tårn der man heller drikke fra toppen. I tillegg til musserende viner er glassene også nydelige som dessertskåler.

Veil.pris 699,-

Til festlige begivenheter og nedtonende anledninger – shotglasset fra Odyssé er fremstilt i samme tidløse uttrykk som gjør seg flott kombinert med flere av glassene i serien for et helhetlig uttrykk. 

Veil.pris 999,-

Dekanteren er stilfull på bordet og bidrar til å utvinne vinens fulle potensiale. Umodne viner vil få en rundere smak ved å dekanteres, og disse kan helles direkte over i dekanteren. Vinflasker med bunnfall må stå i minst et døgn oppreist før den helles rolig over i dekanteren i ett hell uten stopp.

Veil.pris 499,-

Vannkaraffelen er fremstilt i en elegant og stilren utforming som gjør seg lekkert på et dekket bord, gjerne i kombinasjon med seriens vinprodukter. Designet gjør karaffelen flott til enhver anledning – alt fra hverdagens middager til de store selskapene.

Finn dine favoritter!

 1. Hadeland Glassverk Odyssé Ølglass 50cl 6pk
  -50%
  Hadeland Glassverk Odyssé Ølglass 50cl 6pk
  Pris nå kr 649,50 Førpris kr 1 299,00
 2. Odyssé Allround Pakke
  -40%
  Odyssé Allround Pakke
  Pris nå kr 1 378,80 Førpris kr 2 298,00
 3. Startpakke Odysse
  -40%
  Startpakke Odysse
  Pris nå kr 2 158,20 Førpris kr 3 597,00
 4. Hadeland Glassverk Odyssé Cavaskål 25cl 6pk
  -50%
  Hadeland Glassverk Odyssé Cavaskål 25cl 6pk
  Pris nå kr 649,50 Førpris kr 1 299,00
 5. Hadeland Glassverk Odyssé Rødvinspakke
  -40%
  Hadeland Glassverk Odyssé Rødvinspakke
  Pris nå kr 1 438,80 Førpris kr 2 398,00
© Christiania Glasmagasin AS