Naturlig oppdekning

Inspirert av den sarte og rene naturen. Bordet er i rolige toner med et snev av romantikk fra de gammelrosa blomstene og brudeslørene som sniker seg ut av de massive og sarte grønne bladene. Passer fint for de som ønsker seg et rent og naturlig vår- eller sommerbryllup.

 

Tekst: Maren Gyllenhammar
Styling: Silje Nitteberg, Marcus Green og Stine Rydningen
Foto: Heidi Dokter

Dette er oppdekningen for dere som er glad i naturen og sarte farger. Bordet er en fin inspirasjon til ønskelisten. Bordet er dekket opp med nordiske merkevarer, forbundet med mye tradisjon. Glass fra Hadeland Glassverk, porselen fra Porsgrunds Porselænsfabrik, bestikk fra Skaugum bestikk, og skåler og lykter fra finske Iittala. Designet til serviset Tid fra Porsgrunds Porselænsfabrik tar utgangspunkt i snittet på en 64 år gammel eikestamme. Årringene fra den gamle eika er er brukt som dekor på porselenet, hvitt på hvitt. Det er et stilrent valg til oppdekningen i benporselen.

Designet til serviset Tid fra Porsgrunds Porselænsfabrik tar utgangspunkt i snittet på en 64 år gammel eikestamme. Årringene fra den gamle eika er er brukt som dekor på porselenet, hvitt på hvitt. Det er et stilrent valg til oppdekningen i benporselen.

Dekketallerknene er fra Hadeland Glassverk. Galakse kan både brukes som fat, samt dekketallerken. De er en flott kontrast til mønsteret Kastehelmi fra Iittala, stetteskålene kommer i flere nydelige farger, her i smaragd og sand.

Bestikket i Teak fra Skaugum Bestikk produseres på Geilo og ble etablet i 1943. Det er et tidløst bestikk for de som er opptatt av norsk merkevare og tradisjon. Bestikket finnes i teak, kebony, hvitt og sort.

Sentimento-serien fra Hadeland Glassverk er munnblåste glass produsert i Norge. Salina, som er allround glasset, mottar alle brudepar 2 stk av når de skriver bryllupsliste hos Christiania Glasmagasin, og er derfor perfekt å ønske seg til bryllupet!

Du har kanskje lagt merke til de organiske vasene i midten av bordet? Hver enkelt Kokongvase produseres for hånd og er derfor helt unike. Rille-effekten lages ved å spinne 30 meter lange, smale glasstråder rundt disse produktene, de finnes i flere størrelser.

© Christiania Glasmagasin AS