

Oppskrift: Stekt grønn asparges
I samarbeid med Le Creuset presenterer vi denne oppskriften på stekt grønn asparges. Retten er både rask og enkel, og er ferdig på 15 minutter. Den kan nytes som forrett eller som tilbehør til kjøtt eller fisk. Enkelt, men samtidig veldig godt! Lyst til å teste? Her får du oppskriften:
Ingredienser
Beregnet til ca 4 personer.
12 grønne aspargesskudd
3 ss olivenolje
30 gram smør
1 klype havsalt
2 kvaster friske urter
1 fedd fersk hvitløk
Fremgangsmåte
1. Vask aspargesskuddene i kaldt vann.
2. Skjær av de hvite endene slik at du sitter igjen med bare den grønne delen av aspargesen.
3. Fjern de små bladene på stilken med en liten grønnsakskniv.
4. Legg aspargesskuddene i en panne med smør, olivenolje, hvitløk og urtekvaster.
5. Legg på lokk og stek langsomt over svak varme.
6. Snu skuddene etter fem minutter og stek i fem minutter til.
7. Serveres med en gang!
Se et utvalg av Le Creuset her:
Del resultatet med oss!
Ønsker du å prøve deg på denne oppskriften? Del gjerne resultatet med oss på Instagram ved å bruke #cgnorge. Vi gleder oss til å se!